Un últim quart desastrós condemna l’equip “A” de bàsquet a la primera derrota

C. E. HORITZÓ “A” -19- ENCERT SANT MARTÍ -20-

En el penúltim partit de la 1a divisió de la Lliga Catalana de bàsquet adaptat a persones amb discapacitat intel.lectual, el primer equip del C. E. Horitzó va caure derrotat davant l’Encert Sant Martí per un sol punt de diferència.

El partit va començar favorable als nois de Sara Zabalgo que, tot i que acusaven la baixa d’Amèlia Lupión en tots els rebots, anaven treient avantatges en el marcador: 2 punts en el primer quart, 3 en el segon i 2 mes en el tercer. Així doncs, es va arribar al final del tercer quart amb 7 punts d’avantatge en el marcador favorables al C. E. Horitzó.

Però un últim quart nefast en defensa i completament inoperant en atac va propiciar una remuntada de l’Encert Sant Martí que, amb un parcial de 2 a 10 va donar la volta al partit com si fos un mitjó i va aconseguir una merescuda victòria per 1 sol punt de diferència.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Ramírez (6), Toni Torres (4), Efrain Escalona (4), Pablo Plaza (3), José Roldan (2), Isaac García i Julen Vergara.