Un temps afegit dona la primera victòria a l’equip A de bàsquet

C. E. Horitzó “A” -32-

C. Fènix -28-

Emoció des del principi fins al final en el primer partit de l’equip A de bàsquet en la Lliga Catalana de 1a divisió de l’ACELL. La victòria davant del campió de l’any passat, el C. Fènix, va ser suada i treballada fins el darrer minut del temps afegit, ja que els quatre períodes del partit van acabar amb empat a 28 punts.

Domini del C. E. Horitzó en el primer quart, que es va veure contrarrestat en el segon pel C. Fènix, fins arribar a la mitja part amb un marcador de 17 a 14 favorable als vallesans. El tercer quart va ser molt nivellat, però en el darrer el Fènix va aixugar l’avantatge que portaven els nois d’Enric Planas fins arribar a l’empat a 28 final. Dues cistelles en el temps afegit els van donar el triompf final per 32  a 28.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (14), José Roldan (9), Joan Lupion (3), Sergi De la Torre (3), Jordi Aniento (2), Helena Corbella (1) i el debutant Pablo Plazas que, tot i no anotar, va fer un bon partit.