Un poker de gols de Rubén Martin dóna la victòria de l’Horitzó Can Mir a Pineda

ADIAM -3- HORITZÓ CAN MIR-4-

Partit corresponent a la 2a. Divisió de la Weleague7 amb constants alternances en el marcador, en el que als dos equips els va costar moltissim entrar en joc. Així el primer quart acabava amb un 0-0 i poques ocasions de gol. A partir del segon, els desajustos defensius han provocat moltes ocasions de l’equip local que s’adelantava amb el primer gol de la tarda.

Uns canvis en defensa han tornat a veure un altre Horitzó Can Mir en el tercer quart. Amb més possesió i mes verticalitat, provocant varies jugades de perill i posant-se pel davant en el marcador, amb un 1 a 2. Però dos canvis obligats per lesió han fet que l’Adiam tornés a anar a l’atac i tornés a empatar el partit a 2 gols.

Tot obert en el darrer quart en el qual, només començar, marcava l’Adiam el 3-2. Amb l’equip visitant volcat a l’atac, en Sergio González va fer una espectacular aturada a mà canviada que hauria entrat per l’escaire. A partir d’aquell moment només ha hagut un equip. Dos pals i un gol anulat per clar fora de joc eren el preludi dels dos darrers gols per assolir una treballada victoria per 3-4.

Molt bon partit i emocionant fins el final. Excelent arbitratge i molt bon ambient entre els dos equips.