Un penalty més que dubtós impedeix la victòria de l’Horitzó Can Mir

HORITZÓ CAN MIR -5- F.B. MONTCADA “B” -5-

En l’únic partit de la Weleague7 que es va disputar el cap de setmana del 4 i 5 de desembre, l’Horitzó Can Mir i el F.B. Montcada “B” es van repartir els punts, amb un empat a cinc gols que no va deixar satisfets cap dels dos conjunts.

I no els va deixar contents perquè tots dos havien merescut la victòria, el Montcada pel seu bon joc combinatiu des del darrera i l’Horitzó Can Mir per la seva empenta i perquè en tot moment va creure que el partit es podia capgirar al seu favor. Realment ja ho estava al seu favor, però unes mans que l’àrbitre va veure dins l’àrea però que va xiular quan estava a més de 15 metres de la jugada, van acabar en penalty i van provocar les taules definitives en el marcador. Tot això a manca de 3 minuts pel final.

El partit va tenir moltes alternatives. En el primer quart es va avançar el Montcada, però en el segon, que va acabar amb empat a dos gols, l’Horitzó Can Mir va saber remuntar amb dos gols, un de Juan Girón i aun altre, magnífic per cert, de Jesús Ramos, amb un soberbi cop de cap a la sortida d’un córner.

Així les coses, en el tercer període, un contraatac ben culminat per Santi Marin, donava avantatge als rubinencs en el marcador. Aquest avantatge encara va ser més gran quan, ja en el darrer període, un altre cop Santi Marin posava el 4 a 2. Amb aquest clar marcador, quan semblava que el partit ja no podia perillar pels locals, dues errades defensives van permetre l’empat a 4 gols. I tot i així, una bona jugada de Rubén Martín per la banda esquerra va tornar a donar un gol de marge als nois que ahir va dirigir, molt bé per cert, Iliass Benalilou.

Amb el 5 a 4 i a tres minuts del final va venir la jugada decissiva. El penalty transformat en gol, que va ser xiulat més per les protestes del Montcada que per què l’àrbitre l’hagués vist, va posar el punt i final al partit.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, Juan Girón (1), José Luís Giron, Rubén Martín (1), Jesús Ramos (1), Ayoub El Kassah, Santi Marín (2), Xavier López, Manel Pellegero, José Manuel Maria i Armand Conejero.