Tres anys després, torna la Festa de l’Esport Adaptat a Rubí

Vençuda la crisis causada per la pandèmia de la COVID 19, tres anys després, la Festa de l’Esport Adaptat ha tornat a Rubí amb més força que mai. Nou equips, tres de futbol sala i sis de bàsquet van omplir el Pavelló Municipal de La Llana de color, esport i alegria, constatant un cop més que aquest és un esdeveniment necessari per al municipi i per al Club Esportiu Horitzó.

Els resultats, sense que fós el fet més rellevant de la jornada, van ser els següents:

  • En el torneig de futbol sala el campió va ser l’INSERCOR de Cornellà de Llobregat, seguits de l’ARQUERA de Mataró i el C. F. Mollet
  • En el torneig de bàsquet Nivell 1 el campió va ser el BÀSQUET TOTAL de Rubí, seguits de la Penya Blaugrana de Vilassar i el primer equip del C. E. Horitzó.
  • I en el torneig de bàsquet Nivell 2 va guanyar el C. Joventut de Badalona “B”, seguits del segon equip del C. E. Horitzó i el La Fact Fupar Pingüí de Terrassa.

Una vintena llarga de voluntaris va col.laborar desinteressadament en l’organització de la Festa de l’Esport Adaptat a nivell de tornejos, logística, preparació i entrega de premis de tot l’esdeveniment, que va comptar amb la presència de diversos membres del consistori rubinenc.

També hi van col.laborar l’Obra Social de La Caixa, la Diputació de Barcelona, la Federació ACELL i l’Associació de Voluntaris de La Caixa. El Berenar va estar un obsequi de les millors pastisseries de Rubí: Sant Jordi, Aribau, Méndez i La Lyonesa,

Així doncs, un gran éxit de la Festa de l’Esport Adaptat 2022 que referma la presència de l’esport adaptat al municipi de Rubí, amb més força i empenta que mai.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.