Renovació del conveni de pràctiques amb INEF Catalunya

albert casanovas blay [#Beginning of Shooting Data Section] Nikon D100 Longitud Focal: 17 mm Balance de blanco: Nublado Modo del color: Modo II (RGB Adobe) 2003/04/16 17:49:45.9 Modo de exposici—n: Manual Modo de AF: AF-S Ajuste de tono: 0¡ JPEG (8 bits) Fino Modo de medici—n: Ponderado central Comp. de tono: Normal Nitidez: Normal Tama–o de la imagen: Grande (3008 x 2000) 1/125 seg. - f/5.6 Modo de sincronizaci—n del flash: No montado Reducci—n de ruido: Desactivado Compensaci—n de exposici—n: 0 EV Coment de imagen: Objetivo: 17-35 mm f/2.8-4 D Sensibilidad: ISO 200 [#End of Shooting Data Section]

El Club Esportiu Horitzó i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya han renovat el seu conveni de pràctiques per a estudiants del grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per quatre anys més.

Aquest conveni permetrà que els estudiants d’aquest grau puguin fer les seves pràctiques d’esport adaptat en la nostra entitat. També hi tindran cabuda aquells estudiants de Post-grau que realitzin un Master en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.