L’Horitzó Can Mir remunta el partit a base de lluita

HORITZÓ CAN MIR -2- LA FACT FUPAR -1-

En un partit plè d’emoció fins el final, l’Horitzó Can Mir es va endur el primer derby vallessà d’aquesta temporada. El conjunt de Xavi Mas, que va començar el partit una mica fred, va saber remuntar el marcador a base de lluitar fins el final i mostrar l’orgull sobre el terreny de joc.

Gràcies al seu millor joc en el primer quart i malgrat les bones actuacions del porter local Sergio González, els egarencs es van avançar en el marcador sobre el minut 5 del període. El segon quart va ser favorable a l’Horitzó Can Mir tot i que no va aconseguir reflectir aquesta superioritat en gols. Així es va arribar a la mitja part.

Ja en el tercer període un bon xut de Juan Girón va anivellar el tanteig. El temps anava passant i el marcador seguia amb l’empat a 1, fins que, a cinc minuts per finalitzar el partit, Santi Marín va aprofitar una errada defensiva visitant per posar el 2 a 1 que, en definitiva, seria el resultat final d’un partit molt emocionant i que va enregistrar un gran ambient al ZEM de Can Mir de Rubí.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, Santi Marin (1), Juan Girón (1), José Luis Giron, Armand Conejero, Manel Pellegero, Rosario Crispin, Xavier López, Oriol Irisarri, José Manuel Maria i Rubén Martin.