L’Horitzó Can Mir perd davant el Terlenka en el darrer partit de la fase regular de la Weleague7

HORITZÓ CAN MIR -3- TERLENKA EL PRAT -5-

En partit corresponent a la darrera jornada de la fase regular de la 2a Divisió de futbol 7 adaptat de la Weleague7, l’Horitzó Can Mir no va poder guanyar el Terlenka i va veure com els jugadors de El Prat de Llobregat remuntaven un partit que dominaven els rubinencs en el marcador.

El conjunt local es va posar pel davant amb dos gols de Rubén Martín en els minuts 13 i 15 del partit, que es van veure contrarrestats pel gol de d’Alexis Solar en el 17. Amb el partit frec a frec va ser Juan Girón qui va donar més avantatge l’Horitzó Can Mir amb el 3 a 1 en el minut 21. Però en el segon temps els jugadors de El Prat van remuntar el partit amb 4 gols que van deixar en el marcador el definitiu 3 a 5.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, Jesús Ramos, José Luis Giron, Juan Giron (1), Rubén Martin (2), Ayoub El Kassah, Armand Conejero, Rosario Crispin, Santi Marin, Xavier López i José Manuel Maria .

Amb aquest resultats l’Horitzó Can Mir haurà de fer els creuaments contra el primer del grup, problablement Prodis, per tal d’assolir una bona classificació final en el Clossing Day