L’Horitzó Can Mir “A” venç a Olot i disputarà el 5è lloc de la 1a. divisió

C. A. LA GARROTXA -3- HORITZÓ CAN MIR -6-

En el desplaçament més llarg de la temporada, l’Horitzó Can Mir “A” de futbol 7 adaptat va visitar el camp del C. A. La Garrotxa a Olot. Els clubs que coordinen els equips de futbol 7 van aprofitar per organitzar una sortida en la que, a banda dels jugadors dels dos equips, van poder viatjar també els familiars dels jugadors i gaudir després de la invitació a esmorzar per part del CEF CAN MIR i del C.E. HORITZÓ.

Pel que fa al partit, l’equip rubinenc va sortir molt fort, molt concentrat i sense fer cap concessió defensiva al rival. Això va propiciar que a la mitja part el marcador reflectís un 0 a 5 pels visitants, gràcies a dos gols de Rubén Martín, dos més de Juan Girón i un de Moha Katchcha.

Aquest marcador semblava deixar el partit vist per a sentència, però a la segona part els nois del C. A. La Garrotxa van espabilar i van guanyar el tercer quart per 0 a 1 i el darrer quart per 2 a 1, deixant un marcador final de 3 a 6 favorable als jugadors de Xavi Mas. Potser l’excés de confiança va produir aquesta relaxació dels de Rubí que, de totes maneres van anar sempre per davant en el marcador de forma còmoda.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, José Luís Girón, Juan Girón (2), Rubén Martín (2), Ayoub El Kassah, Moha Katchcha (1), Santi Marín (1), José Manuel Maria i Efrain Escalona.

Amb aquest resultat, l’Horitzó Can Mir “A” es guanya el dret a disputar el 5è lloc en el Clossing Day que se celebrarà el proper 4 de juliol a Mollet del Vallès.