L’Horitzó Can Mir “A” perd a casa davant un gran Mollet C.F. “A”

C. E. HORITZÓ “A” -1-

MOLLET C. F. “A”-11-

Contundent derrota de l’equip “A” de l’Horitzó Can Mir davant del primer equip del Mollet C. F. en partit de la 3a. jornada del Grup A-1 de la Weleague7.

L’equip rubinenc, que va començar plantant cara a un magífic Mollet C. F. es va veure superat a mesura que passaven els minuts del partit i va acabant encaixant un dura derrota per 1 a 11.

En el primer quart, després d’encaixar un 0 a 3 en contra, l’equip de Xavier Mas va aconseguir sobreposar-se i fins i tot va reduir distàncies amb un bon gol de Moha. Però la realitat era que els nois del Mollet combinaven i movien molt bé la pilota i, poc a poc, aquest fet i el desànim dels rubinencs van fer que el marcador s’anés eixamplant fins el 1 a 11 final.

Pel Horitzó-Can Mir “A” van jugar: Sergio González, Jesus Ramos, José Luis Girón, Juan Girón, Rubén Martin, Ayoub El Kassah, Santi Marin, Moha Kachcha i Efrain Escalona.