Col.laboració amb l’IES La Serreta en el projecte Biblioteca Humana.

El Club Esportiu Horitzó ha col.laborat amb l’IES La Serreta de Rubí en el projecte de la Biblioteca Humana que aquest centre ha celebrat. Aquest projecte, en el qual hi col.laboren també l’Ajuntament de Rubí i la Universitat de la Pau, s’ha convertit en una eina perfecte per tal que els alumnes pugui conèixer les històries de vida d’algunes persones que tenien coses a explicar relacionades amb diversa problemàtica social molt vigent actualment: el racisme, la discriminació sexual, la discapacitat, etc.

En el tema concret de la discapacitat, Josep Bernabeu, president del C. E. Horitzó ha explicat a diversos grups d’alumnes les limitacions que aquesta condició ha tingut en la seva vida, el paper que ha jugat en ella l’esport adaptat i altres vivències com, per exemple, la creació i els objectius del club del qual n’és president des de fa 27 anys.

Els grups d’alumnes que han passat pels diversos “llibres humans” han pogut contrastar opinions, fer preguntes i també reflexionar sobre la diversitat dels problemes que afecten actualment a la nostra societat.

En definitiva, una magnífica experiència per a tots, plena d’emocions i vivències compartides que esperem que es torni a repetir més cops en aquest i d’altres centres docents.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.