L’equip B de bàsquet torna a caure derrotat

C. E. HORITZÓ “B” -13-

LLUÏSOS GRÀCIA FEM. B -20-

L’equip B de bàsquet del C. E. Horitzó va patir el dissabte 16 de novembre la seva quarta derrota en la Lliga Catalana de 4a. divisió de la federació ACELL. Aquest cop, davant les noies dels Lluïsos de Gràcia femení B, per set punts de diferència.

El conjunt que circumstancialment va dirigir Sara Zabalgo va començar bé el partit aguantant el marcador, però es va enfonsar en un tercer quart en el qual va encaixar un parcial de 3 a 10 desfavorable. Tot i així, en aquest partit, es va veure un equip lluitador que mai es va donar per vençut.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Cristobal Galán (5), Daniel Latre (4), Yeray Asensio (4), Sergi Andreu, Albert Almirall, Enric Largo, Raquel Galán i Fidel Peña.