L’equip A de bàsquet venç al líder després de dues prórrogues.

C. E. HORITZÓ “A” -27- SPECIAL MONTORNÉS “A” -25-

En la 1a jornada de la fase final de la Lliga Catalana de 1a. divisió de la Federació ACELL, els primers equips del C. E. Horitzó i l’Special de Montornés van brindar al públic que omplia el CEM Mundet un partit d’aquells que fan afició i es recordarà durant molt de temps.

L’equip de Sara Zabalgo va sortir molt concentrat i va marcar distàncies en el primer quart de partit, en el que es va arribar al final amb un 8 a 2 favorable als rubinencs. En el segon, però, l’Special de Montornés va anivellar el partit i va endosar un 2 a 6 que posava el resultat, a la mitja part, favorable encara als nois del C. E. Horitzó per 10 a 8.

La segona part va ser una bogería d’alternatives d’un i l’altra equip i es va arribar al final amb un empat a 17 en el lluminós del CEM Mundet. Primera pròrroga i al final tot igual: empat a 21. I en la segona, quan l’esgotament físics era la nota predominant del joc, va apareixer Juan Pareja, autor de 6 punts en aquesta prórroga, per posar-se l’equip a l’esquena i decantar finalment el partit de part del C. E. Horitzó.

Per fí, després de tres intents, l’Special “A” sortia amb una derrota, després d’una temporada que, fins aquest partit, havia estat immaculada dels nois de Montornés. Què dir dels nois del C. E. Horitzó que, amb aquest resultat es posen primers en la lligueta final pel títol de la 1a divisió de bàsquet adaptat.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Juan Pareja (11), Pablo Plaza (6), José Roldan (4), Isaac García (4), Toni Torres (2), Efrain Escalona, Helena Corbella i Alex Fortea.