L’equip “A” de bàsquet inicia amb victòria el seu camí cap el títol de lliga

C. E. HORITZÓ “A” -27- LLAMPS -6-

Bon inici del primer equip de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals en la seva lluita per obtenir el títol de la Lliga Catalana de 1a. divisió. El conjunt dirigit ahir per Sergi Caravaca va tenir un començament dubitatiu i es va veure sorprès inicialment per l’equip barceloní, molt ben plantat en la pista i molt intens en tots els seus moviments.

Poc a poc, ja en el segon quart, els vallessans van anar canviant el signe del partit, gràcies a una defensa pressionant a mig camp que provocava pèrdues de pilota constants als bases de Llamps. Així es va arribar a la mitja part amb el resultat de 13 a 6. El partit s’havia girat completament mercès al canvi defensiu, que va ser la tecla que va aconseguir que el piano sonés com els àngels. A la segona part el C. E. Horitzó no va encaixar ni un sol punt i va anar anotant a la cistella contrària.

Pel C. E. Horitzó “A” van jugar: Juan Pareja (11), Pablo Plaza (6), Cristobal Galan (6), Josep M. Carrera (2), Efrain Escalona (2), Darek Vera, Alexandra Ferré i Isaac Martinez.