Ensopegada del primer equip de bàsquet en la Lliga Catalana

C. E. HORITZÓ “A” -14-

ASPROSEAT -19-

El primer equip de bàsquet adaptat del C. E. Horitzó va caure derrotat davant l’Asproseat per cinc punts de diferència, en la segona jornada de la Lliga Catalana de bàsquet de Segona Divisió de la Federació ACELL.

Els nois de Sara Zabalgo, que no van tenir un bon inici de partit encaixant un 2 a 6 en el primer quart, van fer una espectacular remuntada en el segon, amb un parcial de 10 a 4 que els duïa al descans amb un avantatge de dos punts. Però, a partir del 3er. període, en el que l’equip no va anotar cap cistella, el partit es va anar decantant de la part dels barcelonins fins arribar a un avantatge final de 5 punts.

Joc molt individualista del conjunt vallessà, que va cometre moltes errades davant la cistella i va perdre moltes pilotes. En atac només van aconseguir anotar tres dels set jugadors de l’equip.

Anotadors: José Roldán (8), Joan Lupión (4) i Pablo Plaza (2). També hi van participar Helena Corbella, Jordi Aniento, Isaac Martínez i Efrain Escalona