El primer equip de bàsquet venç el FBC Fènix amb un joc excel.lent

C. E. HORITZÓ “A” -32- FBC FENIX -13-

En la 4a. jornada de la Lliga Catalana de 1a. divisió, l’equip “A” del C. E. Horitzó no va passar gaires patiments per véncer el FBC Fènix per segona vegada en aquesta competició.

És cert que el partit va ser més disputat que el de la primera volta, perquè els barcelonins van recuperar jugadors que no van disputar aquell primer partit i per les absències que va tenir el C. E. Horitzó a causa de les lessions.

Tot i així, els nois de Sara Zabalgo van començar el joc amb una actitud magnífica, sobre tot en defensa, que va provocar moltes recuperacions de pilota a mig camp i els corresponents contraatacs cap a la cistella barcelonina. En el primer quart, va haver-hi un moment en que els vallessans van arribar a ofegar els jugadors de Miquel Angel Cartes, que no sabien ben bé com sortir-se’n. Aquest primer quart va acabar amb un parcial de 17 a 4.

A partir del segon període el ritme va baixar, com era d’esperar, i el partit es va nivelar molt més fins que, ja en el darrer període, el C. E. Horitzó va donar una altra estrabada en el marcador amb un parcial de 9 a 0, per un tanteig final de 32 a 13, que consolida l’equip en el primer lloc provisional de la classificació.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (10), Toni Ramírez (10), José Roldan (10), Pablo Plaza (2), Issac García i Efrain Escalona.