El primer equip de bàsquet adaptat aconsegueix una victòria superant totes les adversitats.

C.E. HORITZÓ A -41- FBC FENIX -39-

Ni un pèssim arbitratge, ni una pròrroga, ni l’absència de Juan Pareja van poder evitar el triompf de prestigi de l’equip A de bàsquet davant un FBC Fènix molt lluitador però excessivament dur.

El partit va ser molt renyit tant en el seu temps reglamentari com en el temps afegit. Els avantatges alternatius dels dos equips en el marcador no van passar mai de 4 punts. Així van anar passant els minuts i amb l’errada de dos tirs lliures en l’últim segon per part de Toni Torres, es va passar a disputar una pròrroga a cara o creu.

I va sortir cara pels nois de Sara Zabalgo, que s’incorporava avui a l’equip després d’una intervenció quirúrgica que va patir el mes de setembre del 2021.

En el temps afegit tot igual, però els vallessans van aconseguir una cistella més que al final els donaria la victòria per 41 a 39.

Pel C.E. Horitzó van jugar: José Roldan(22), Pablo Plaza(17), Toni Torres(2), Efrain Escalona, Isaac Garcia, Helena Corbella i Alex Fortea.