Doble victòria dels equips de bàsquet en l’inici de la Lliga Catalana

Més d’un any després que es declarés l’estat d’alarma a causa de la pandèmia de la COVID 19 i es dictés el primer confinament, els jugadors de bàsquet amb discapacitat intel.lectual van poder tornar a competir. El 17 d’abril es va iniciar una Lliga Catalana que serà molt més curta que altres anys, però que tothom estava demanant.

L’equip “A”, enquadrat a la primera divisió, va véncer amb molt comoditat al Club Fénix per un tanteig final de 41 a 18. Els jugadors vallessans van ser molt superiors al Fénix en totes les vessants del joc. Va destacar el debut de Toni Ramírez que va ser autor de 20 punts i que va estar molt ben acompanyat per la resta de l’equip que van dirigir Sara Zabalgo i Xavier Carnicé. Van jugar: Toni Ramírez (20), José Roldan (10), Amelia Lupión (5), Efrain Escalona (4), Toni Torres (2), Julen Vergara i Isaac Martínez.

Pel que fa a l’equip “B”, enquadrat a la 4a. Divisió, va aconseguir una brillant victòria davant els Lluïsos de Gràcia femení “B” per 34 a 21. Van sobresortir dos jugadors: Alex Fortea i Cristobal Galán, autors de 13 punts cada un d’ells i van estar ben recolzats pel tir exterior d’Albert Almirall que va fer 8 punts. També van jugar: Daniel Latre, Enric Largo, Laura Lucena, Fidel Peña i Jordi Cuevas.

Així doncs, un magnífic inici dels dos equips que ha de marcar la trajectòria d’aquesta Lliga Catalana de bàsquet que tant s’ha fet de pregar.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.