Debut de l’equip “B” de bàsquet en la Lliga Pro Inclusive 2022-2023

FEDAMAR JOVENTUT DE BADALONA “B” -33-

C. E. HORITZÓ “B” -29

El partit inaugural de la Lliga Pro Inclusive en aquesta temporada 2022-2023 no podía haver tingut un escenari millor que la pista central del Pavelló Olímpic de Badalona. En un marc inigualable els dos equips van protagonitzar un partit molt disputat, amb diverses alternatives en el marcador, que al final va caure del cantó dels verd-i-negres mercés a un darrer quart en el qual van capgirar l’electrònic.

Durant tot el partit, el C. E. Horitzó “B” va saber contrarrestar els diversos marcadors contraris que va anar patint gràcies a un bon encert en el tir de mitja distància dels jugadors de La Penya. Al final del primer quart el marcador reflectia un empat a 6 i la mitja part finalitzava amb un 16 a 14 pels locals. Un bon tercer període va fer que s’arribés al quart final amb els rubinencs per davant dos punts. En canvi, com ja s’ha esmentat el darrer període va ser de nou pels locals, per finalitzar el partit amb un 33 a 29 favorable.

Pel C. E. Horitzó “B” van jugar: Alexandra Ferré (13), Jordi Cuevas (6), Joan Llaonart (4), Laura Lucero (2), Yerai Asensio (2), Albert Almirall, Alberto Torralbo, Enric Largo, Fidel Peña i Cristian Menjíbar.