Clara victòria de l’equip “B” de bàsquet

C. E. HORITZÓ “B” -20- LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -5-

Partit corresponent a la 4a. jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet adaptat de la Federació ACELL, en el qual l’equip B del Club Esportiu Horitzó es va imposar de forma inapelable als Lluïsos de Gràcia “C” de Barcelona.

La primera part va ser determinant per a que els jugadors de Sara Zabalgo posessin ràpidament distàncies en el marcador. Al final del segon quart el resultat els era favorable per 8 a 1. A la represa, encara es van marcar més les diferències fins arribar a un resultat de 14 a 1 al finalitzar el tercer quart. En canvi en el darrer període els barcelonins van remuntar lleugerament el marcador i es va arribar al final amb el 20 a 5 ja esmentat.

La clau va ser els robatoris de pilota en defensa del C. E. Horitzó que van propiciar molts contraatacs de l’equip del Vallès. Tot i que alguns es van fallar quan eren molt clars, d’altres van anar marcan la diferència de tanteig fins arribar als 15 punts d’avantatge al final del partit.

Pel C. E. Horitzó “B” van jugar: Cristobal Galán (8), Jordi Cuevas (4), Àlex Fortea (4), Daniel Latre (2), Yerai Asensio, Enric Largo, Albert Almirall, Laura Lucena i Fidel Peña.

Amb aquest resultat l’equip es consolida en el 2on. lloc de la classificació provisional, a l’espera del darrer partit que es jugarà el proper 5 de juny.