Cara i creu pels equips de bàsquet en la 3a. jornada de la Lliga Catalana

La tercera jornada de Lliga Catalana de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals, celebrada el 18 de juny al pavelló del CEM Mundet, va donar els següents resultats pels equips del Club Esportiu Horitzó:

C. E. HORITZÓ “B” -13- EL VILAR -15-

Partit emocionant i vibrant des del principi fins el final el que van oferir els dos conjunts, corresponent a la Lliga Catalana de 4a. divisió. Tant va ser de disputat que es va decidir després d’un temps afegit de 5 minuts del qual El Vilar en va sortir victoriós per només una cistella de diferència. Excel.lent partit de Cristian Menjíbar per part de l’equip del Vallès que va inscriure en acta els següents jugadors: Cristian Menjíbar (5), Jordi Cuevas (4), Helena Corbella (2), Laura Lucero (2), Joan Llaonart, Albert Almirall, Alberto Torralbo, Joaquín Piccirilli, Fidel Peña i Antonio Ibañez.

C. E. HORITZÓ “A” -23- TEB “A” -8-

Cómoda victòria del primer equip a la 1a. divisió de la Lliga Catalana, davant el TEB que no va tenir opcions en el marcador llevat del primer quart que va acabar amb un avantatge dels nois de Guillem Pereda per 6-3. La resta del partit van ser diferències cada cop més grans favorables a l’equip del Vallès tot i que, curiosament, en el darrer quart, cap dels dos equips va fer ni un sol punt

Pel C. E. Horitzó van jugar: Pablo Plaza (11), Efraín Escalona (4), Darek Vera (2), Juan Pareja (2), Alexandra Ferré (2), Isaac García (2), Cristobal Galan i Josep M. Carrera.

Amb aquesta victòria el C. E. Horitzó “A” segueix líder imbatut del grup 1 de la 1a. divisió.