Gimnàstica / Pilates

La gimnàstica i les seves disciplines derivades són l’exercici físic per excel.lència que es recomana a totes les persones que, per alguna patologia o bé pel manteniment del seu cos, desitgen manenir-se en forma i en un bon estat de salut. Des del C. E. Horitzó hem desenvolupat dues especialitats de la gimnàstica i les hem adaptat a persones amb diversitat funcional:

Gimnàstica rehabilitadora a Cerdanyola del Vallès. En aquest grup integrat per persones amb discapacitats físiques i/o cognitives hem aplicat els exercicis de gimnàstica més propis de la rehabilitació. Estan pautats per professionals fisioterapèutes i pretenem ajudar els usuaris en el manteniment del seu cos, en la millora de la seva coordinació motòrica i en el desenvolupament de les seves capacitats cognitives.

Pilates a Rubí. Aquest grup, integrat per nois amb discapacitat intel.lectual que treballen a la Finca Font del Ferro de Rubí es pretén aplicar les tècniques de pilates per tal de millorar la seva condició física i potenciar els grups musculars adients per tal que es mantinguin en un bon estat de salut.


Nit de l’Esportista 2019 Terrassa

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.