Gimnàstica / Pilates

La gimnàstica i les seves disciplines derivades són l’exercici físic per excel.lència que es recomana a totes les persones que, per alguna patologia o bé pel manteniment del seu cos, desitgen manenir-se en forma i en un bon estat de salut. Des del C. E. Horitzó hem desenvolupat dues especialitats de la gimnàstica i les hem adaptat a persones amb diversitat funcional:

Gimnàstica rehabilitadora a Cerdanyola del Vallès. En aquest grup integrat per persones amb discapacitats físiques i/o cognitives hem aplicat els exercicis de gimnàstica més propis de la rehabilitació. Estan pautats per professionals fisioterapèutes i pretenem ajudar els usuaris en el manteniment del seu cos, en la millora de la seva coordinació motòrica i en el desenvolupament de les seves capacitats cognitives.

Pilates a Rubí. Aquest grup, integrat per nois amb discapacitat intel.lectual que treballen a la Finca Font del Ferro de Rubí es pretén aplicar les tècniques de pilates per tal de millorar la seva condició física i potenciar els grups musculars adients per tal que es mantinguin en un bon estat de salut.


Cerca al web…

8/02/2020: INSERCOR “B” -0- HORITZÓ CAN MIR -4-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

8/02/2020: C.E. HORITZÓ B -17- REL ATTACKS -19-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

26/01/2020: LLIGA CATALANA DE BOCCIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

25/01/2020: C.E. HORITZÓ A -22- ENCERT SANT MARTÍ -18-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
Powered by