Circ Social

El Circ Social utilitza les tècniques pròpiament  dites del circ més conegut (malabars, trapezi, teles, acrobàcia, teatre, dansa, equilibris, etc…) per treballar la persona de forma integral, buscant desenvolupar habilitats físiques, cognitives i socials. El circ és un art que sempre ha intentat burlar els límits d’allò que és possible. Així doncs, en aquesta activitat, tothom tindrà la oportunitat de treballar amb els seus propis límits, potenciant les seves capacitats de forma creativa.

Es tracta d’un projecte innovador, unificador i inclusiu, en el qual contem amb la col·laboració de l’Obra Social de “La Caixa” i el recolzament de l’Ajuntament de Terrassa. Les activitats tindran lloc a les instal·lacions de l’Associació Tub d’Assaig, al carrer Sant Leopold 63 de Terrassa, tots els divendres de 18 a 19,30 hores de la tarda.

Fitxa de l’activitat

Data d’obertura: Octubre 2017
Ubicació: Associació Tub d’Assaig 7.70
Dies i horaris: Divendres de 18 a 19,30 hores
Període d’activitat: De primers d’octubre d’un any a finals de juny de l’any següent
Nombre de tècnics: 2 monitors de circ, 1 monitor pol.livalent
Dirigit a: Activitat oberta a persones amb qualsevol tipus de diversitat funcional o en risc d’exclussió social
Entitats col·laboradores: Associació Tub d’Assaig 7.70, Ajuntament de Terrassa, Obra Social “La Caixa”
Observacions: L’ESCOLA DE CIRC SOCIAL VA SER GUARDONADA AMB EL PREMI AL MILLOR PROJECTE D’INNOVACIÓ SOCIAL EN LA 6a. EDICIÓ DELS PREMIS DE PLATAFORMA EDUCATIVA MARIA BAÑERES I MERCÈ FIGUERES, A GIRONA – ABRIL DE 2018