Circ Social

 

 

L’ESCOLA DE CIRC SOCIAL VA SER GUARDONADA AMB EL PREMI AL MILLOR PROJECTE D’INNOVACIÓ SOCIAL EN LA 6a. EDICIÓ DELS PREMIS DE PLATAFORMA EDUCATIVA MARIA BAÑERES I MERCÈ FIGUERES, A GIRONA – ABRIL DE 2018

 


 

En el marc de les activitats físiques adaptades que organitza el Club Esportiu Horitzó, a partir del dia 6 del proper mes d’octubre iniciem un nou projecte en el qual hem posat tota la nostra il·lusió i el nostre esforç. Es tracta d’una escola de Circ Social que, amb seu a Terrassa, pretén aglutinar noies i nois, amb funcionalitats diverses, que se sentin atrets per aprendre o perfeccionar les tècniques del mon del circ.

El Circ Social utilitza les tècniques pròpiament  dites del circ més conegut (malabars, trapezi, teles, acrobàcia, teatre, dansa, equilibris, etc…) per treballar la persona de forma integral, buscant desenvolupar habilitats físiques, cognitives i socials. El circ és un art que sempre ha intentat burlar els límits d’allò que és possible. Així doncs, en aquesta activitat, tothom tindrà la oportunitat de treballar amb els seus propis límits, potenciant les seves capacitats de forma creativa.

Es tracta d’un projecte innovador, unificador i inclusiu, en el qual contem amb la col·laboració de l’Obra Social de “La Caixa” i el recolzament de l’Ajuntament de Terrassa. Les activitats tindran lloc a les instal·lacions de l’Associació Tub d’Assaig, al carrer Sant Leopold 63 de Terrassa, tots els divendres de 18 a 19,30 hores de la tarda.

Així doncs, us demanem que ens ajudeu a divulgar aquest nou repte entre totes les persones amb diversitat funcional del vostre entorn, per tal que aquesta nova escola de Circ Social pugui ser una realitat a partir del mes d’octubre.

Tots els qui estiguin interessats en participar-hi o en ampliar la informació poden posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 690 715 445, on els atendrà la Sra. Míriam Roca, coordinadora d’activitats de la nostra entitat.

Perquè a tots els que ens agrada el circ, ja no ens volem conformar en veure’l de de fora. Ara, en volem ser protagonistes.