Tag Archives: Futbol 7

  • 0

Victòria clara de l’Horitzó-Can Mir de futbol 7 a Sant Joan Despí

Category:Equips de competició,Futbol 7,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

LEVANTE LAS PLANAS -1-

HORITZÓ-CAN MIR -16-

En un partit sense gaire història a nivell futbolístic, l’equip de futbol 7 de l’Horitzó-Can Mir es va endur la victòria en la seva visita al camp del Levante Las Planas de Sant Joan Despí per un tanteig de 1 a 16, en partit ajornat de la 1a. jornada de la Weleague7, en la seva segona divisió.

L’equip dirigit per Xavier Mas es va mostrar molt superior a un voluntariós Levante Las Planas que va lluitar durant tot el partit i va donar una bona imatge per la seva magnífica actitud.

Pel que fa a l’Horitzó-Can Mir, el seu entrenador va poder donar més minuts als jugadors que habitualment en ténen menys i va obtenir una molt bona resposta en forma de gols i de pressió defensiva. Cal destacar l’actuació d’Oriol Irisarri, autor de 3 gols i de José Manuel María, que en va marcar 4.

Per l’Horitzó-Can Mir varen jugar: José Manuel María (4), Oriol Irisarri (3), Ayoub El Kassah (2), Efraín Escalona (2), José Luis Girón (2), Juan Girón (1), Juan José Romero (1), Sergio González, Rubén Martín i Sergio Fuentes. Un dels gols de l’equip se’l va fer el Levante Las Planas en própia porta.

Ara toca esperar el primer partit a les instal.lacions del CEF Can Mir, que se celebrarà el proper dia 10 de novembre a les 11 hores, davant l’ADISGA de Gavà.


  • 0

L’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir es presenta en societat

Category:Equips de competició,Futbol 7,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El 24 de setembre serà un dia recordat pel Club Escola de futbol Can Mir i pel Club Esportiu Horitzó. Però especialment ho serà pel municipi de Rubí que, a partir d’aquesta data, ja compta amb un nou equip senior de futbol 7 de competició.

En una roda de premsa celebrada a les instal.lacions del CEF Can Mir i amb la presència de la Sra. Yolanda Ferrer, regidora de Serveis Socials, i del Sr. Juan López, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, es va presentar el nou equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir. Varen fer d’amfitrions el president del CEF Can Mir Sr. Jordi Peiró i el del C. E. Horitzó Josep Bernabeu.

Moment de la roda de premsa de presentació de l’equip Horitzó-Can Mir

Les dues entitats, que varen signar el passat mes d’agost un conveni de col.laboració per la creació d’aquest equip, van agrair a l’ajuntament el seu recolzament i la seva ajuda per donar un pas més en l’entorn de l’esport adaptat rubinenc.

L’Horitzó-Can Mir, que està integrat per persones amb diversitat funcional, participarà en la segona divisió de la WeLeague 7 organitzada per la Fundació Fedamar i auspiciada per l’Associació Catalana d’Esport Adaptat. Actualment el conjunt rubinenc, que entrena en Xavier Mas, està integrat per 11 jugadors amb diversos tipus de discapacitat. Els entrenaments es fan els dimarts i dijous de 17,30 a 18,30 hores al CEF Can Mir.

Noticies relacionades:

http://www.alacarta.cat/connecticat/tall/futbol-inclusiu-a-rubi-amb-lequip-horitzo-can-mir

https://www.rubitv.cat/noticia/3445/es/presenta/nou/equip/futbol/adaptat/horitzo/can/mir/punt/competir

https://www.totrubi.cat/actualitat/esports/nou-equip-de-futbol-a-rubi-integrat-per-persones-amb-discapacitat_2073229102.html

http://www.diariderubi.com/noticia.php?i=34320&k=l%92equip-de-diversitat-funcional-del-can-mir-horitzo,-a-punt-per-la-lliga

https://www.elperiodico.com/es/rubi/20190926/rubi-tiene-un-nuevo-equipo-de-futbol-7-para-personas-con-diversidad-funcional-7653527?utm_source=twitter-dogtrack&utm_medium=social&utm_campaign=cm-locales-rubi_ep


Cerca al web…

10/11/2019: HORITZÓ CAN MIR -10- ADISGA GAVÀ -1-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

9/11/2019: C.E. HORITZÓ A -42- LLUÏSOS DE GRÀCIA “E” -14-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

9/11/2019: C.E. HORITZÓ B -14- REL ATTACKS-25-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
Powered by