Tag Archives: FECPC

  • 0

Sense sort en la 7a. jornada de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

No va haver-hi sort pels jugadors del C. E. Horitzó en la 7a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia celebrada el passat diumenge dia 22 d’abril al Complex Esportiu de La Mina de Sant Adrià del Besòs. Hi participaven dos jugadors del club: Àngel Pérez i Francisco Benitez.

Àngel Pérez va debutar perdent davant Gerard Aroca de l’Escola de la FECPC per un global de 3 a 7 (0-4, 2-0, 1-0 i 0-3). En el seu segon partit, en el que havia de jugar contra Sheyna Bernat de l’Escola de la FECPC, va guanyar per incompareixença d’aquesta jugadora.

Per la seva banda, Francisco Benítez va caure davant Jordi Pascual (C. E. Esbonat) per un contundent 0 a 8 (0-3, 0-2, 0-1 i 0-2)  i, en el seu darrer partit, també va perdre davant Malena Escartin del Boccia Team per un global de 3 a 8 (0-3, 0-3, 0-2 i 3-0).

En definitiva, una jornada gens propicia pels jugadors del C. E. Horitzó, que hauran d’esperar a properes jornades per escalar llocs en les respectives classificacions.


  • 0

Dues victòries i una derrota per Angel Pérez en la 6a. jornada de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 7 d’abril es va celebrar la 6a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia al Pavelló Municipal Julio Méndez de El Prat de Llobregat. En aquesta jornada la representació del C. E. Horitzó anava a càrrec d’Àngel Pérez, en la categoria BC2, que va disputar tres partits, amb els següents resultats:

Pérez va debutar en la jornada a les 9:30 hores davant Carlos Defente del C. E. Esbonat al qual va véncer de forma contundent per 7 a 2, mostrant un domini clar en totes les fases del partit. A les 12 hores es va enfrontar a Oriol Miquel, també del C. E. Esbonat, en un partit molt disputat que va necessitar un parcial de desempat per donar el guanyador. Finalment, la victòria va ser favorable al jugador del C. E. Horitzó per 4 a 3. I finalment, a les 13:15 hores, es va enfrontar a Benito Sánchez del C. E. Boccia 360 en un partit en el què el jugador egarenc va caure derrotat per 2 a 7.

En resum, bons resultats per l’Àngel que segueix lluitant pels primers llocs de la taula classificatoria de la Lliga Catalana de Boccia en la seva categoria.


Cerca al web…

10/11/2019: HORITZÓ CAN MIR -10- ADISGA GAVÀ -1-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

9/11/2019: C.E. HORITZÓ A -42- LLUÏSOS DE GRÀCIA “E” -14-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

9/11/2019: C.E. HORITZÓ B -14- REL ATTACKS-25-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
Powered by