Equip B

Després d’alguns anys de funcionament de l’equip A de bàsquet, que va obtenir èxits notables en totes les competicions que va disputar, el fet que vinguessin a l’equip nous jugadors procedents dels GIED de Terrassa i de Rubí, va aconsellar crear un equip de competició B.

Aquest equip va començar a jugar l’octubre de 2011, disputant la Lliga Catalana de 3a divisió B de la Federació ACELL. Al final de la temporada 2011-2012 es va classificar en segon lloc del seu grup en aquesta competició. També va quedar en 2n lloc de la seva categoria en el torneig de l’Associació Encert de Barcelona.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant la temporada 2012-2013 l’equip B va guanyar tots els partits de la primera fase de la Lliga Catalana de 3a divisió B, però va perdre’n dos en la fase final, la qual cosa al va fer classificar-se en el 3r lloc de la competició. Igualment, es va classificar en 4t. Lloc de la Copa Catalana, en perdre a la final de consolació contra el C. E. Jove. En el torneig de l’Associació Encert de Barcelona es va classificar en 3r lloc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En la temporada 2013-2014 l’equip B va perdre la promoció d’ascens a 3a divisió A contra l’ACIDH E i no va aconseguir pujar de categoria. Va quedar 1er. Classificat en el torneig del Garraf de Vilanova i la Geltrú. En aquesta temporada no va disputar la Copa Catalana, però va quedar campió del seu grup en el torneig de la Seu d’Urgell, guanyant còmodament els seus tres partits.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En la temporada 2014-2015 l’equip B aconsegueix quedar campió de la 3a divisió B i tenir dret a l’ascens automàtic de categoria. Queda 3er. classificat al Campionat de Catalunya de Blanes. Queda 3er. classificat en la Copa Catalana i participa en els tornejos amistosos de la Seu d’Urgell (3er. lloc) i de l’Associació Triple (3er. lloc).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant la temporada 2015-2016 l’equip B aconsegueix el sotscampionat de la Lliga Catalana de 3a divisió per darrera de l’ACIDH “C”. En la Copa Catalana, perd el partit del creuament amb l’altre grup i acaba en un discret 6è lloc. En el Campionat de Catalunya de Vilanova acaba en 4rt. lloc del seu grup. Guanya el torneig triangular de Rubí, queda 3er classificat del seu grup a la Seu d’Urgell i 4rt. classificat en el Torneig de l’Associació Triple de Parets del Vallès.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A la temporada 2016-2017 l’equip B disputa la Lliga Catalana de 2a divisió de la Federació ACELL, quedant 2on. classificat d’aquesta competició per darrera dels Lluïsos de Gràcia C. En la Copa Catalana també disputa la final contra el mateix equip i, en perdre-la, queda 2n classificat de la competició. En el Campionat de Catalunya de Sant Just Desvern queda tercer classificat del Grup 6. En el Torneig de la Seu d’Urgell es classifica en 2n lloc. Guanya el torneig de la Festa de l’Esport Adaptat organitzat pel C. E. Horitzó, en el seu nivelll B.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.