Tag Archives: Xavier Marin

  • 0

El C. E. Horitzó, representat a la mitja marató de Vilanova

Category:Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

Xavier Marín va representar el Club Esportiu Horitzó a la mitja marató celebrada a Vilanova i la Geltrú el passat dia 17 de desembre. Magnífic ambient d’atletisme en una matinal freda de temperatura però calenta pel que fa al nombre de participants en aquesta cursa (més de 800 inscrits).

L’atleta del C. E. Horitzó va entrar en el lloc 495 dels participants, tot i que la classificació no és el mes rellevant, sinó el fet que, un cop més, va voler disputar la cursa lluïnt els colors del C. E. Horitzó, la qual cosa fa que des de l’entitat, ens sentim orgullosos d’ell i l’encoratgem a seguir representant-nos en les properes curses.


  • 0

Xavier Marín, un atleta solidari amb el C. E. Horitzó

Category:Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

Xavier Marín és un atleta que disputa sovint curses de fons en la categoria “master” per arreu de Catalunya. Es un home que es manté en forma i dedica part del seu temps de lleure a l’atletisme, un esport que l’apassiona des de ja fa molts anys.

El santcugatenc és també un home solidari amb les persones més desfavorides i ha volgut mostrar-ho vinculant les seves activitats atlètiques al C. E. Horitzó i a la seva causa de recolzar l’esport adaptat.

El passat diumenge 26 de novembre va disputar la 25a. edició de la Cursa de Muntanya del Farell a Caldes de Montbui i ho va voler fer amb la samarreta del C. E. Horitzó, com a mostra de recolzament al nostre projecte.

El lloc en què va quedar classificat és el menys important, el que realment ens sembla remarcable és que un atleta vinculi el seu nom i el seu esport predilecte a un club d’esport adaptat.

Gràcies Xavi !


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.