Tag Archives: Wele

  • 0

L’Horitzó-Can Mir, líder en solitari de 2a. divisió a la Weleague7

Category:Equips de competició,Futbol 7,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

HORITZÓ-CAN MIR -8-

TERLENKA EL PRAT -1-

Per les instal.lacions del CEF Can Mir va passar el Terlenka de El Prat, com a segon classificat de la 2a. divisió de la Weleague7 de futbol 7, un equip rocós i amb un bon físic que va començar el partit posant les coses difícils a l’Horitzó-Can Mir de Rubí.

Peró els nois dirigits per Xavier Mas es van inventar un magnífic primer quart de partit i van enrarrilar-lo amb un 3 a 0 a favor i mostrant una gran autoritat sobre la terra de Can Mir. La solidessa defensiva dels rubinencs, formada per Carlos Pino, Rubén Martín i Sergio González no va deixar passar el contrari de mig camp i els germans Girón sabíen com resoldre el partit a partir del centre del camp.

Amb el partit ja encarrilat, tots els jugadors de l’equip van tenir els seus minuts de joc, mostrant-se com un bloc inexpugnable i sol.lidari en en terreny de joc.

En els altres quarts i amb el marcador favorable als rubinencs, el partit va baixa rel seu to futbolístic, però va mantindre la seva emoció, sobre tot quan el marcador reflectía un 4 a 1 al final del tercer temps.

Per l’Horitzó-Can Mir van jugar: Miquel Patón (p), Efraín Escalona, José Manuel María (1), Ruben Martín (1), Ayoub El Kassah (1), José Luis Girón, Carlos Pino (2), Sergio Fuentes, Juan José Romero, Sergio González, Oriol Irisarri, Amine LFatohi i Juan Manuel Girón (3).


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.