Tag Archives: web

  • 0

L’Horitzó presenta el seu nou web a www.horitzo.cat

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó presenta, a partir d’avui 13 de setembre, la seva nova pàgina web, en la que s’ha adequat continguts i s’ha fet molt més visual.

En aquesta nova pàgina (www.horitzo.cat) podreu enllaçar amb les xarxes socials del club, veure una fitxa tècnica completa de cada activitat esportiva, social o complementària que realitza el club, anar a les darreres noticies, veure un mapa de les instal.lacions on es realitzen les activitats, veure el calendari dels equips de competició, fer la vostra subscripció al butlletí de notícies del club, tenir una informació extensa sobre recursos externs d’esport adaptat o col.laborar amb l’entitat donant només 1 euros mensual.

Tot això, entre d’altres utilitats que permeten comunicar-se amb el C. E. Horitzó presencialment, per telèfon, per correu electrònic i, fins i tot, per Wattsapp. També podreu veure totes les entitats que col.laboren amb la nostra entitat i sense les quals res del que fem seria possible.

Gaudiu-ne! www.horitzo.cat és el vostre web.


  • 0

El club guanya el premi Iwith per la confecció d’un nou web

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó ha guanyat el premi convocat per la Fundació Iwith.org consistent en la confecció, suport i manteniment d’una nova pàgina web de l’entitat.

Aquest premi ha estat atorgat al club en competència amb un bon nombre d’entitats sense ànim de lucre dedicades a l’entorn de l’esport i l’activitat física.

A partir d’aquest moment, començarà la fase de disseny i desenvolupament de la nova pàgina web de la nostra entitat que s’haurà de veure culminada amb la presentació del nou web ben entrat l’any 2019


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.