Tag Archives: Valldemía Mataró

  • 0

Salvats en un altre temps afegit

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -22-

VALLDEMIA MATARÓ -18-

Com en la primera jornada de Lliga Catalana, el primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó va salvar el seu partit davant el Valldemía Mataró en el temps afegit, després que al finalitzar els quatre períodes reglamentaris, el marcador reflectís un empat a 18 punts.

El partit va tenir constants alternatives en el marcador i no va estar exempt d’emoció des del principi fins el final. Només cal dir que els màxims avantatges d’un i l’altre conjunt no van excedir dels 4 punts.

Pel conjunt dirigit per Enric Planas van destacar els 10 punts de José Roldán, que va ser el màxim encistellador. Però va ser Joan Lupión qui va tibar de l’equip en el moment decisiu del temps afegit, aconseguint una cistella i el seu corresponent tir addicional, que donava 3 punts d’avantatge al C. E. Horitzó en un moment clau del partit.

Pel C. E. Horitzó van jugar: José Roldán (10), Joan Lupión (7), Toni Torres (5), Sergi de la Torre, Jordi Aniento, Helena Corbella,  Gianluca Scatena  i Efrain Escalona. Amb aquesta victòria l’equip del Vallès es líder de la categoria de forma provisional.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.