Tag Archives: TEB

  • 0

Victòria dolça de l’equip “A” per començar l’any

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -27- TEB -12-

El primer partit de l’any 2019 en la Lliga Catalana de 2a. divisió de la federació ACELL va ser còmode i plàcid pel primer equip de bàsquet del club, que va superar el TEB per 27 a 12.

La noticia més important, però, va ser la reincorporació de Toni Torres a l’equip, després d’haver superar un greu lessió que es va fer a l’estiu i que el va portar dos cops al quiròfan.

Així doncs, ja amb l’equip complet, el C. E. Horitzó “A” va poder gaudir de més rotacions i els jugadors van veure com els minuts estaven molt més repartits.

Pel que fa al partit, superioritat clara del conjunt de Sara Zabalgo, que va imposar la seva defensa en tot moment. En l’aspecte anotador destacar els punts de José Roldán (tot i que va abusar excesivament del tir) i la contribució de Toni Torres amb els seus primers 7 punts de la temporada.

Pel C. E. Horitzó van jugar: José Roldán (10), Toni Torres (7), Helena Corbella (4), Joan Lupión (3), Efrain Escalona (2), Issac Martínez (1), Jordi Aniento i Pablo Plaza.


  • 0

Important victòria de l’equip “B” de bàsquet davant del TEB “B”

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B”-20- TEB “B” -14-

El segon equip de bàsquet del Club Esportiu Horitzó va aconseguir el dissabte 15 de desembre una victòria important de cara a la classificació provisional de la Lliga Catalana de 4a. divisió, davant l’equip “B” del Taller Escola Barcelona (TEB).

L’equip del Vallès va saber sobreposar-se al fet de tenir només cinc jugadors disponibles i va fer un partit complet en el què els punts que van anotar en atac van anar molt repartits.

Durant la primera part el marcador va estar molt igualat i només a partir del tercer quart l’equip dirigit per Dani Martínez es va desenganxar una mica, fins aconseguir la victòria final per 6 punts de diferència.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Albert Almirall (8), Fidel Peña (6), Yerai Asensio (4), Daniel Latre (2) i Sergi Andreu.


  • 0

L’equip B de bàsquet es retroba amb la victòria

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -24-

TEB “B” -6-

El segon equip de bàsquet del C. E. Horitzó va oblidar la darrera ensopegada davant el C. E. Juve i es va retrobar amb la victòria guanyant clarament el Taller Escola Barcelona per 18 punts de diferència. El conjunt dirigit per Daniel Martínez va sortir dubitatiu en el primer quart, però a mesura que van anar passant els minuts es va fer amo i senyor del partit.

Excel.lent direcció de joc de Pablo Plaza, que va manegar com va voler l’equip amb l’ajuda d’un Adrià Cubillas que, com sempre, va estar incansable sobre la pista. En atac, molt bona actuació de Daniel Latre que va fer 6 punts i de Fidel Peña que en va fer 4.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Pablo Plaza (8), Daniel Latre (6), Fidel Peña (4), Albert Almirall (2), Yerai Asensio (2) i Adrià Cubillas (2).


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.