Tag Archives: teatre

  • 0

Yunet de Rubí representarà una obra de teatre a benefici del C. E. Horitzó

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

La companyia Yunet, integrada majoritàriament per persones de Rubí, representarà el proper dia 20 d’octubre la obra “Dándolo todo 2”, de creació pròpia. Part dels beneficis d’aquesta representació aniran a parar a la promoció de l’activitat física i esportiva adaptada que fa el Club Esportiu Horitzó.

La obra es representarà al Casal Popular de Rubí, carrer Pere Esmendía 14 d’aquest municipi el diumenge dia 20 d’octubre a les 18 hores.

El preu de l’entrada és de 20 euros i es poden adquirir a la seu social del C. E. Horitzó, carrer Lluís Ribas 27-29, escala A, 1er-4a de Rubí, en horari de 9 a 13 hores. També es posaran a la venda a les guixetes del Casal Popular el mateix dia 20 d’octubre a partir de les 17 hores.

Si vols passar una bona estona juntament amb els teus familiars i amics, i a més col.laborar amb la tasca que realitza el nostre club, no hi pots faltar. Treu ja la teva entrada i ens retrobem tots el proper 20 d’octubre.

Descarrega’t aquí el fulletó informatiu


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.