Tag Archives: teatre

  • 0

Yunet de Rubí representarà una obra de teatre a benefici del C. E. Horitzó

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

La companyia Yunet, integrada majoritàriament per persones de Rubí, representarà el proper dia 20 d’octubre la obra “Dándolo todo 2”, de creació pròpia. Part dels beneficis d’aquesta representació aniran a parar a la promoció de l’activitat física i esportiva adaptada que fa el Club Esportiu Horitzó.

La obra es representarà al Casal Popular de Rubí, carrer Pere Esmendía 14 d’aquest municipi el diumenge dia 20 d’octubre a les 18 hores.

El preu de l’entrada és de 20 euros i es poden adquirir a la seu social del C. E. Horitzó, carrer Lluís Ribas 27-29, escala A, 1er-4a de Rubí, en horari de 9 a 13 hores. També es posaran a la venda a les guixetes del Casal Popular el mateix dia 20 d’octubre a partir de les 17 hores.

Si vols passar una bona estona juntament amb els teus familiars i amics, i a més col.laborar amb la tasca que realitza el nostre club, no hi pots faltar. Treu ja la teva entrada i ens retrobem tots el proper 20 d’octubre.

Descarrega’t aquí el fulletó informatiu


Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.