Tag Archives: Santo Tomás Pardo

  • 0

L’equip B de bàsquet perd el seu segon partit de Copa

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -9-

STO. TOMAS PARDO -22-

En la segona jornada de la Copa Catalana de 3a. divisió, l’equip B de bàsquet del C. E. Horitzó va seguir notant el canvi de categoria i el fet d’haver de lluitar tots els partits amb equips de 3a. divisió. En aquest cas, els nois entrenats per Dani Martínez ja es van deixar escapar el partit des dels primers instants, encaixant un parcial de 0-10 que va condicionar la resta del temps de joc.

A partir del 2on. quart el partit es va nivellar i les diferències entre els dos equips es van anar suavitzant. Fins i tot, el 3er. quart va ser pels vallessans per un parcial de 4 a 2. Però el resultat final ja estava sentenciat des del primer període.

Pablo Plaza va portar la direcció de joc, però el d’ahir no va ser el seu millor partit i va cometre clares errades en el tir i en els contraatacs. Adrià Cubillas va estar molt lluitador però poc encertat en el tir durant tot el partit. Per destacar un nom, potser Ismel Soubata va estar més a to que la resta i va acabar sent el màxim encistellador de l’equip.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Ismael Soubata (5) i Pablo Plaza (4).


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.