Tag Archives: Rubí

  • 0

Comencen les activitats no competitives amb la natació a Rubí

Category:Grups d’iniciació,Natació,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El dijous 1 d’octubre van començar les activitats no competitives d’esport adaptat del Club Esportiu Horitzó. La primera en arrencar va ser la natació de Rubí, amb dos grups, de 18 a 18,45 hores i de 18,45 a 19,30 hores.

El primer dia va anar força bé i va servir d’entrenament pel rodatge de tots els protocols anti COVID 19 que ha establert el club.

A partir d’aquest moment s’aniran afegint altres activitats d’iniciació i manteniment de les quals anirem informant puntualment.


  • 0

Yunet de Rubí representarà una obra de teatre a benefici del C. E. Horitzó

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

La companyia Yunet, integrada majoritàriament per persones de Rubí, representarà el proper dia 20 d’octubre la obra “Dándolo todo 2”, de creació pròpia. Part dels beneficis d’aquesta representació aniran a parar a la promoció de l’activitat física i esportiva adaptada que fa el Club Esportiu Horitzó.

La obra es representarà al Casal Popular de Rubí, carrer Pere Esmendía 14 d’aquest municipi el diumenge dia 20 d’octubre a les 18 hores.

El preu de l’entrada és de 20 euros i es poden adquirir a la seu social del C. E. Horitzó, carrer Lluís Ribas 27-29, escala A, 1er-4a de Rubí, en horari de 9 a 13 hores. També es posaran a la venda a les guixetes del Casal Popular el mateix dia 20 d’octubre a partir de les 17 hores.

Si vols passar una bona estona juntament amb els teus familiars i amics, i a més col.laborar amb la tasca que realitza el nostre club, no hi pots faltar. Treu ja la teva entrada i ens retrobem tots el proper 20 d’octubre.

Descarrega’t aquí el fulletó informatiu


  • 0

Sant Jordi 2018: Un any més, en el mateix lloc

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó va tornar a tenir presència als carrers de Rubí durant la Diada de Sant Jordi 2018 celebrada arreu de Catalunya el 23 d’abril. En aquesta ocasió, com ja vé sent habitual, va oferir roses, llibres, manualitats i llaminadures a totes les persones del municipi que van voler acostar-se a la carpa que teníem posada a la Plaça de Catalunya.

Així doncs, el club segueix mostrant-se solidari i completament implicat en les activitats socials que es realitzen en els municipis on l’entitat hi té activitats; en especial, a Rubí on hi te la seu social i on desenvolupa una bona quantitat de grups esportius adaptats.


Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.