Tag Archives: Pretemporada

  • 0

Sort diversa pels equips de bàsquet en els partits de pretemporada

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Els equips de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals del club van disputar el dissabte 29 de setembre dos partits amistosos de pretemporada. Mentre que l’equip B va guanyar el Club Pingüí de Fupar, l’equip A va caure derrotat en el seu partit davant Fedamar Valldemía Mataró.

C. E. Horitzó “B” -42- C. Pingüí Fupar -16-

Bon partit dels nois de Dani Martínez que, tot i que van començar amb dubtes, aviat van encaminar la victòria, amb una bona actuació de Daniel Latre i l’esperançador debut del jove Cristòbal Galan, que van ser els màxims anotadors. L’equip, que ha sofert forces canvis respecte la temporada anterior, ha d’anar agafant poc a poc els mecanismes de joc, però sembla que amb el reforç d’Adrià Cubillas (absent ahir), pot fer una molt bona temporada.

C. E. Horitzó “A” -24- Fedamar Valldemía -47-

En canvi, el primer equip del club va patir una dura derrota davant els mataronins. El conjunt de la nova entrenadora, Sara Zabalgo, va aguantar bé el primer quart de partit, però a partir d’aquell moment, va entrar en una crisis d’anotació important que va fer que les diferències s’anessin ampliant. Es va notar massa l’absència de Toni Torres per lessió, tot i que el seu substitut, Isaac Martínez, va tenir un debut correcte.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.