Tag Archives: Lliga Catalana de 1a. divisi´

  • 0

Victòria i liderat provisional per l’equip A de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ A -22-

ENCERT ST. MARTÍ -18-

En un partit disputadíssim, el primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó va aconseguir una meritòria victòria davant l’Encert Sant Martí que el coloca líder provisional de la fase final de la Lliga Catalana de 1a. divisió.

Tot i que l’equip va notar força l’absència de José Roldan, el conjunt vallessà va saber sobreposar-se i va disputar-li a l’Encert el domini en el marcador. Cap dels dos equips es va distanciar per més de 4 punts i tots dos van saber eixugar les diferències que l’altra aconseguia a base d’esforç i sacrifici.

I així es va arribar al final amb un marcador favorable als nois de Sara Zabalgo mercés a un triple de Toni Torres i a la bona feina sota dels taulers de Joan Lupión. Amb aquest resultat l’equip es posa líder provisional de la fase final d’aquesta Lliga Catalana de 1a. divisió, per diferència de punts, ja que els tres equips han guanyat un partit i n’han perdut un altre.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (8), Pablo Plaza (8), Joan Lupión (6), Efrain Escalona, Isaac Martínez, Julen Vergara i Helena Corbella.

 


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.