Tag Archives: Lliga Catalana ACELL

  • 0

Diversa sort pels equips de bàsquet en la jornada de valoració

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El dissabte 28 de setembre es va celebrar, com cada principi de temporada, la primera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet adaptat, consistent en partits de valoració per enquadrar els equips en els seus respectius grups. Els conjunts del C. E. Horitzó van tenir diversa sort:

Victòria de l’equip “B”

L’equip “B” del C. E. Horitzó va guanyar de forma clara el PRODIS “B” per 22 a 8. El conjunt dirigit per Esther Ramos es va mostrar molt superior al seu rival, sobre tot en el 1er. quart en el que va fer un parcial favorable de 12 a 2. Bon debut, en general dels tres nous jugadors de l’equip, que van complir bé en defensa i van ajudar tot el bloc a aconseguir la victòria. Pel C. E. Horitzó van jugar: Yerai Asensio (10), Fidel Peña (4), Albert Almirall (3), Cristobal Galan (3), Daniel Latre (2), Raquel Galan, Enric Largo, Alex Fortea i Sergi Andreu.

Moment del partit entre C. E. Horitzó “B” i Prodis “B”

Derrota de l’equip “A”

L’equip “A”, en canvi, va caure derrotat per 14 a 21 davant el Fedamar Valldemía “B” en un partit molt igualat fins el darrer quart, en el que els vallessans van encaixar un parcial de 4 a 12 que va decantar el match. En conjunt de Sara Zabalgo es va mostrar molt desencertat en atac (14 punts en total) però bé en defensa, si exceptuem el darrer quart, que va decidir el partit. Pel C. E. Horitzó “A” van jugar: José Roldán (6), Joan Lupión (5), Toni Torres (2), Pablo Plaza (1), Julen Vergara, Efrain Escalona, Helena Corbella i Isaac Martínez.

El proper dissabte 5 d’octubre començarà la temporada oficial amb els equips ja enquadrats en els seus diferents grups. Per a més informació consulteu https://horitzo.cat/calendar/


  • 0

Sort diversa pels equips de bàsquet en la fase preliminar de la Lliga Catalana 2018-2019

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 20 d’octubre es van disputar les fases classificatòries preliminars per decidir les categories en que restaran enquadrats els diversos equips en la Lliga Catalana de bàsquet per a persones amb discapacitat intel.lectual 2018-2019. Els conjunts del Club Esportiu Horitzó van tenir diversa sort en els seus partits:

C. E. HORITZÓ “B” -17- PRODIS “B” -4-

El jove equip de Dani Martínez va fer un excel.lent partit davant el PRODIS “B”, dominant el marcador des del principi fins al final de l’enfrontament. Van destacar els 7 punts de Fidel Peña i el debut prometedor de Cristobal Galán que, amb només 12 anys va donar un ritme alt al joc del seu equip. Malgrat les baixes que el segon equip té aquesta temporada i malgrat l’absència d’un dels seus jugadors més importants com és Daniel Latre, el conjunt vermell promet un bon rendiment davant la Lliga Catalana que començarà a disputarse el 27 d’octubre.

C. E. HORITZÓ “A” -18- FÈNIX -22-

Derrota previsible del primer equip del C. E. Horitzó, tot i que va donar una magnífica imatge i va controlar el partit fins els últims dos minuts. La notable baixa per lessió de Toni Torres la van compensar els nois de Sara Zabalgo amb empenta i molta il.lusió. El Jove Pablo Plaza, provinent del segon equip, va ser el màxim encistellador amb 6 punts. Però mes que destacar algun altre jugador, el que va marcar la pauta del partit va ser un bon treball coral en defensa i una disciplina col.lectiva que poc a poc va donant els seus fruïts. Ara caldrà veure en quina categoria resta enquadrat l’equip de cara a la Lliga Catalana que començarà el 27 d’octubre.


  • 0

Segona jornada de nivell dels equips de bàsquet

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 7 d’octubre es va celebrar al Pavelló CEM Mundet de Barcelona la segona jornada de nivell dels equips que participaran en la Lliga Catalana de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals que organitza la Federació ACELL. Els resultats dels equips del C. E. Horitzó van ser els següents:

C. E. Horitzó “A” -25- Encert St. Martí -19

En aquesta segona jornada de valoració l’equip A del C. E. Horitzó es va creuar amb un conjunt dur i molt fort físicament que li va posar les coses molt díficils als jugadors d’Enric Planas. El magnífic partit de Toni Torres en la direcció del joc i els punts de José Roldán van fer, però, que el marcador es decantés poc a poc del costat dels vallessans que van anar de més a menys en el transcurs del partit i, fins i tot, van acabar perdent el darrer període.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Toni Torres (11), José Roldán (10), Joan Lupión (2) i Efrain Escalona (2).

C. E. Horitzó “B” -18- Vila de Montornés “B” -12-

L’equip B va haver de posar-hi més cor que tècnica per tal de poder superar el segon equip del Vila de Montornés, que va plantar cara en tot el partit. Els nois de Daniel Martínez, tot i que van estar voluntariosos i amb un magnífic esperit de lluita, van jugar amb poc ordre i van fallar cistelles d’aquelles que no s’han de fallar. També van mostrar errades de concentració en la part defensiva que van propiciar bastants punts dels del Vallès Oriental.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Pablo Plaza (8), Ismael Soubata(24), Sergi Andreu (2) i Fidel Peña (2).

Ara sí, ja de forma definitiva, s’haurà de fer els grups que el proper dia 28 d’aquest mes d’octubre començaran a disputar la Lliga Catalana de Bàsquet per a Discapacitats Intel.lectuals que organitza la Federació ACELL.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.