Tag Archives: Lliga Catalana 1a divisió

  • 0

L’equip A de bàsquet guanya i ja és el líder en solitari

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ A -42-

FEDEMAR VALLDEMÍA -12-

Un altre partit excel.lent del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó, que va guanyar de 30 punts de diferència a un rival molt fort com és el Fedamar Valldemía, en el marc de la Lliga Catalana de 1a. divisió de la Federació ACELL. Amb aquesta quarta victòria consecutiva els nois de Sara Zabalgo es posen primers d’aquesta categoria.

El partit no va tenir color en el marcador ja que els vallesans va dominar els quatre períodes amb molta solvència amb parcials de 8-2, 15-0, 4-5 i 15-3

Pel C. E. Horitzó van jugar: José Roldán (14), Pablo Plaza (9), Joan Lupión (7), Toni Torres (7), Julen Vergara (2), Isaac Martinez (2), Efrain Escalona (1) i Helena Corbella.

 


  • 0

El primer equip de bàsquet Campió de la Lliga Catalana de 1a divisió !

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Si fa dues setmanes l’equip “B” de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals quedava Campió de la Lliga Catalana de 4a. divisió, el passat dissabte va ser l’equip “A” el que va seguir el mateix camí i es va proclamar Campió d’aquesta competició en la categoria de 1a. divisió.

I va ser un títol que va venir sense jugar, perquè els vallessans depenien del resultat del partit entre els altres dos rivals del grup, l’Encert Sant Martí i els Lluïsos de Gràcia “C”. Al final els martinencs es van imposar als graciencs per 18 a 11 i el títol va anar a parar al C. E. Horitzó que, tot sigui dit, l’havia merescut per la magnífica competició que ha fet durant tota la Lliga.

Aquests són els CAMPIONS DE LLIGA: D’esquerra a dreta: A dalt, Enric Planas (entrenador), José Roldán, Gianluca Scatena, Jordi Aniento i Joan Lupión. A baix, Efrain Escalona, Sergio De la Torre, Helena Corbella i Toni Torres. Falta a la foto Sílvia Aixàs.

Enhorabona nois! Ara, fins i tot els resultats reconeixen que sous els millors.


  • 0

Derrota dolorosa del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -18-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -31-

En un partit quasi decisiu per saber qui serà el campió de Lliga Catalana de 1a. divisió de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals, el C. E. Horitzó va caure derrotat davant del jove equip C dels Lluïsos de Gràcia.

El conjunt del Vallès va notar molt la manca de rebot per l’absència de Joan Lupión a causa d’una inoportuna lesió. Tot i així, l’equip dirigit per Enric Planas va plantar cara durant el primer quart del partit. Després, ja en el segon quart, les distàncies es van anar fent mes grans cada cop fins arribar als 11 punts finals.

Pel C. E. Horitzó “A” van jugar: Toni Torres (8), José Roldán (6), Efrain Escalona (2), Jordi Aniento (2), Sergio De la Torre, Gianluca Scatena i Helena Corbella.

Tot i que les possibilitats de quedar campió han minvat molt després d’aquest resultat i que l’equip ja no depén d’ell mateix, ara cal esperar l’enfrontament que d’aquí a dues setmanes hi haurà entre l’Encert Sant Martí i els LLuïsos de Gràcia “C” i que serà decisiu. El que ja té assegurat el C. E. Horitzó és el sotscampionat de Lliga, que es pot considerar un bon resultat.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.