Tag Archives: Horitzó

  • 0

L’Horitzó presenta el seu nou web a www.horitzo.cat

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó presenta, a partir d’avui 13 de setembre, la seva nova pàgina web, en la que s’ha adequat continguts i s’ha fet molt més visual.

En aquesta nova pàgina (www.horitzo.cat) podreu enllaçar amb les xarxes socials del club, veure una fitxa tècnica completa de cada activitat esportiva, social o complementària que realitza el club, anar a les darreres noticies, veure un mapa de les instal.lacions on es realitzen les activitats, veure el calendari dels equips de competició, fer la vostra subscripció al butlletí de notícies del club, tenir una informació extensa sobre recursos externs d’esport adaptat o col.laborar amb l’entitat donant només 1 euros mensual.

Tot això, entre d’altres utilitats que permeten comunicar-se amb el C. E. Horitzó presencialment, per telèfon, per correu electrònic i, fins i tot, per Wattsapp. També podreu veure totes les entitats que col.laboren amb la nostra entitat i sense les quals res del que fem seria possible.

Gaudiu-ne! www.horitzo.cat és el vostre web.


  • 0

Sant Jordi 2018: Un any més, en el mateix lloc

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó va tornar a tenir presència als carrers de Rubí durant la Diada de Sant Jordi 2018 celebrada arreu de Catalunya el 23 d’abril. En aquesta ocasió, com ja vé sent habitual, va oferir roses, llibres, manualitats i llaminadures a totes les persones del municipi que van voler acostar-se a la carpa que teníem posada a la Plaça de Catalunya.

Així doncs, el club segueix mostrant-se solidari i completament implicat en les activitats socials que es realitzen en els municipis on l’entitat hi té activitats; en especial, a Rubí on hi te la seu social i on desenvolupa una bona quantitat de grups esportius adaptats.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.