Tag Archives: goalball

  • 0

10a. Edició de la Setmana de la Sensibilització al CEIP ca n’Alzamora de Rubí

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

Enguany s’ha complert el 10è. aniversari de la Setmana de la Sensibilització que organitza anualment el CEIP Ca n’Alzamora de Rubí. Un any més, hi ha estat present el Club Esportiu Horitzó que ja vé sent un col.laborador habitual en aquest esdeveniment que es pot considerar innovador en l’entorn escolar.

Durant una setmana les nenes i nens de l’escola viuen de primera mà el món de la diversitat funcional amb tallers, xerrades, demostracions i una gimkama esportiva. Enguany quatre tècnics del C. E. Horitzó han ajudat en aquesta gimkama tutelant les estacions de bàsquet en cadira de rodes, goalball, boccia i voley asseguts. A més, s’ha impartit dues xerrades sobre esport adaptat a nens de 4rt. curs de Primària.

La Setmana de la Sensibilització és un projecte educatiu i formatiu mitjançant el qual, de ben petits, els alumnes s’habituen a entendre les dificultats de les persones amb diversitat funcional i, durant una setmana a l’any, les viuen en primera persona. Un projecte, sense dubte, mereixedor de ser un model per a totes les escoles que desitgin treballar la diversitat. Enhorabona al CEIP ca n’Alzamora per aquests 10 anys!


  • 0

Primera sessió de demostració d’esport adaptat a l’IES Investigador Blanxart de Terrassa

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

Tècnics qualificats del Club Esportiu Horitzó van impartir la primera sessió de demostració d’esport adaptat, d’un total de tres previstes, als alumnes de l’IES Investigador Blanxart de Terrassa. Aquesta primera sessió va constar d’una pràctica de goalball, un esport específicament creat per a persones invidents.

La demostració va tenir lloc al gimnàs de l’institut i va anar dirigida a alumnes de 6 grups diferents d’Educació Secundària Obligatòria: quatre grups de 2on. curs i dos de 3er. curs.

El proper dia 19 de març es realitzarà la segona sessió, amb demostracions de goalball i voley asseguts.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.