Tag Archives: Francisco Benítez

  • 0

Sense sort en la 7a. jornada de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

No va haver-hi sort pels jugadors del C. E. Horitzó en la 7a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia celebrada el passat diumenge dia 22 d’abril al Complex Esportiu de La Mina de Sant Adrià del Besòs. Hi participaven dos jugadors del club: Àngel Pérez i Francisco Benitez.

Àngel Pérez va debutar perdent davant Gerard Aroca de l’Escola de la FECPC per un global de 3 a 7 (0-4, 2-0, 1-0 i 0-3). En el seu segon partit, en el que havia de jugar contra Sheyna Bernat de l’Escola de la FECPC, va guanyar per incompareixença d’aquesta jugadora.

Per la seva banda, Francisco Benítez va caure davant Jordi Pascual (C. E. Esbonat) per un contundent 0 a 8 (0-3, 0-2, 0-1 i 0-2)  i, en el seu darrer partit, també va perdre davant Malena Escartin del Boccia Team per un global de 3 a 8 (0-3, 0-3, 0-2 i 3-0).

En definitiva, una jornada gens propicia pels jugadors del C. E. Horitzó, que hauran d’esperar a properes jornades per escalar llocs en les respectives classificacions.


  • 0

Una victòria i una derrota per José Antonio García a la 5a. jornada de boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 10 de març es va disputar la 5a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca de Mataró. Pel C. E. Horitzó hi va participar José Antonio García, tot i que també hi havia de jugar Francisco Benítez que, a darrera hora i per problemes personals, no va poder assistir a la cita.

José Antonio García va començar la jornada a les 9:30 hores, jugant contra Rubén Coch del Cepacet. García va fer un gran partit, tot i que va començar cedint el primer parcial per 0 a 1. A partir del segon parcial, va anar remuntant (1 a 0), (2 a 0) i (1 a 0), per acabar imposant-se per un clar 4 a 1.

En el seu segon partit, jugat a les 13:15 hores, va baixar bastant el seu nivell de joc, tot i que cal tenir en compte que s’enfrontava a l’Aleix López del C. E. Boccia 360, un magnífic jugador de boccia. Tot i que García va lluitar durant els quatre parcials, va caure derrotat per un clar 1 a 8.


  • 0

Resultats irregulars per als jugadors del C. E. Horitzó en la 3a jornada de Lliga Catalana de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

En la 3a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia, disputada el dissabte 17 de març al Pavelló Blume d’Esplugues de Llobregat, hi van participar dos jugadors del C. E. Horitzó: José Antonio García i Francisco Benítez.

José Antonio García va començar la jornada jugant davant d’Adrià García, del club CEPACET. El partit va ser molt disputat i es va arribar al final del darrer parcial amb un empat a 3 en el marcador. En el desempat, el jugador del C. E. Horitzó va col·locar dues boles per cap del seu rival. Les coses començaven be, però en el segon partit, davant Verònica Pàmies del C. E. Esbonat, José Antonio García va trobar una rival massa dura i va acabar perdent per un contundent 1 a 13. Una de cal i una altra de sorra per José Antonio García en el seu debut en aquesta Lliga Catalana de Boccia 2017-2018.

Per la seva banda, Francisco Benítez, tot i que va lluitar fins al final en els dos partits que va disputar, els va perdre clarament. En el primer, davant Mònica Bell del Boccia Team, va caure derrotat per 2 a 8. Ja en el seu darrer partit, també va perdre davant Pilar Sánchez del C. E. Esbonat per 1 a 6. Fluix començament doncs pel jugador del C. E. Horitzó, que haurà de seguir treballant per properes jornades.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.