Tag Archives: FEDAMAR

  • 0

Sort diversa pels equips de bàsquet en els partits de pretemporada

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Els equips de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals del club van disputar el dissabte 29 de setembre dos partits amistosos de pretemporada. Mentre que l’equip B va guanyar el Club Pingüí de Fupar, l’equip A va caure derrotat en el seu partit davant Fedamar Valldemía Mataró.

C. E. Horitzó “B” -42- C. Pingüí Fupar -16-

Bon partit dels nois de Dani Martínez que, tot i que van començar amb dubtes, aviat van encaminar la victòria, amb una bona actuació de Daniel Latre i l’esperançador debut del jove Cristòbal Galan, que van ser els màxims anotadors. L’equip, que ha sofert forces canvis respecte la temporada anterior, ha d’anar agafant poc a poc els mecanismes de joc, però sembla que amb el reforç d’Adrià Cubillas (absent ahir), pot fer una molt bona temporada.

C. E. Horitzó “A” -24- Fedamar Valldemía -47-

En canvi, el primer equip del club va patir una dura derrota davant els mataronins. El conjunt de la nova entrenadora, Sara Zabalgo, va aguantar bé el primer quart de partit, però a partir d’aquell moment, va entrar en una crisis d’anotació important que va fer que les diferències s’anessin ampliant. Es va notar massa l’absència de Toni Torres per lessió, tot i que el seu substitut, Isaac Martínez, va tenir un debut correcte.


  • 0

Ara, també equinoteràpia

Category:Club,Equinoteràpia,Grups d’iniciació,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

La Fundació Esportiva Arenys de Mar (FEDAMAR) i el Club Esportiu Horitzó han engegat un projecte conjunt d’EQUINOTERÀPIA. El projecte es desenvoluparà a la Hípica Les Agulles de El Masnou i disposem d’una professora experimentada en equinoteràpia adaptada, a més de 2 cavalls i 1 poni.

Tots els interessats en participar en aquesta activitat podeu trucar a:

FEDAMAR

Tel: 637 789 658 (Srta. Neus)

Com podeu veure en la imatge que us adjuntem, les tarifes són molt assequibles. Per tant, us encoratgem a participar-hi. No us en penedireu!

 


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.