Tag Archives: Esplugues de Llobregat

  • 0

Resultats irregulars per als jugadors del C. E. Horitzó en la 3a jornada de Lliga Catalana de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

En la 3a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia, disputada el dissabte 17 de març al Pavelló Blume d’Esplugues de Llobregat, hi van participar dos jugadors del C. E. Horitzó: José Antonio García i Francisco Benítez.

José Antonio García va començar la jornada jugant davant d’Adrià García, del club CEPACET. El partit va ser molt disputat i es va arribar al final del darrer parcial amb un empat a 3 en el marcador. En el desempat, el jugador del C. E. Horitzó va col·locar dues boles per cap del seu rival. Les coses començaven be, però en el segon partit, davant Verònica Pàmies del C. E. Esbonat, José Antonio García va trobar una rival massa dura i va acabar perdent per un contundent 1 a 13. Una de cal i una altra de sorra per José Antonio García en el seu debut en aquesta Lliga Catalana de Boccia 2017-2018.

Per la seva banda, Francisco Benítez, tot i que va lluitar fins al final en els dos partits que va disputar, els va perdre clarament. En el primer, davant Mònica Bell del Boccia Team, va caure derrotat per 2 a 8. Ja en el seu darrer partit, també va perdre davant Pilar Sánchez del C. E. Esbonat per 1 a 6. Fluix començament doncs pel jugador del C. E. Horitzó, que haurà de seguir treballant per properes jornades.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.