Tag Archives: Cursa El Farell

  • 0

Xavier Marín, un atleta solidari amb el C. E. Horitzó

Category:Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

Xavier Marín és un atleta que disputa sovint curses de fons en la categoria “master” per arreu de Catalunya. Es un home que es manté en forma i dedica part del seu temps de lleure a l’atletisme, un esport que l’apassiona des de ja fa molts anys.

El santcugatenc és també un home solidari amb les persones més desfavorides i ha volgut mostrar-ho vinculant les seves activitats atlètiques al C. E. Horitzó i a la seva causa de recolzar l’esport adaptat.

El passat diumenge 26 de novembre va disputar la 25a. edició de la Cursa de Muntanya del Farell a Caldes de Montbui i ho va voler fer amb la samarreta del C. E. Horitzó, com a mostra de recolzament al nostre projecte.

El lloc en què va quedar classificat és el menys important, el que realment ens sembla remarcable és que un atleta vinculi el seu nom i el seu esport predilecte a un club d’esport adaptat.

Gràcies Xavi !


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.