Tag Archives: C. E. Boccia 360

  • 0

Una victòria i dues derrotes per a José A. García en la Lliga Catalana de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El dissabte 5 de maig es va disputar la 8a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia al Pavelló del Pla de Bonaire de Terrassa. El representant del C. E. Horitzó en aquesta jornada va ser l’egarenc José Antonio García en la categoria de BC3. García, que es va enfrontar als rivals més difícils del grup, va disputar tres partits, amb els següents resultats:

En el seu primer partit, davant Wafid Boucherit del C. E. Boccia 360, el jugador local va començar amb poca intensitat i va caure derrotat per un resultat de 0 a 12, amb parcials de 0-5, 0-1, 0-3 i 0-3.

Però en el seu segon partit, davant Mabel Clavell del C. E. Esbonat, José Antonio García va treure el millor d’ell mateix, com sempre sol fer, i es va imposar per un resultat final de 5 a 2, amb parcials de 3-0, 0-1, 2-0 i 0-1.

Ja per tancar la jornada, es va enfrontar a Amal Tsouli del C. E. Boccia 360 a qui va aconseguir guanyar un parcial, tot i que això no va ser suficient per assolir la victòria. Al final, va perdre per 1 a 5, amb parcials de 0-3, 0-1, 1-0 i 0-1.

Després dels resultats d’aquesta jornada,  la possible classificació de José Antonio García pel Campionat de Catalunya resta pendent d’alguns marcadors de partits que han de disputar els seus contrincants.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.