Tag Archives: Boccia 360

  • 0

Una victòria i una derrota per José Antonio García a la 5a. jornada de boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 10 de març es va disputar la 5a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca de Mataró. Pel C. E. Horitzó hi va participar José Antonio García, tot i que també hi havia de jugar Francisco Benítez que, a darrera hora i per problemes personals, no va poder assistir a la cita.

José Antonio García va començar la jornada a les 9:30 hores, jugant contra Rubén Coch del Cepacet. García va fer un gran partit, tot i que va començar cedint el primer parcial per 0 a 1. A partir del segon parcial, va anar remuntant (1 a 0), (2 a 0) i (1 a 0), per acabar imposant-se per un clar 4 a 1.

En el seu segon partit, jugat a les 13:15 hores, va baixar bastant el seu nivell de joc, tot i que cal tenir en compte que s’enfrontava a l’Aleix López del C. E. Boccia 360, un magnífic jugador de boccia. Tot i que García va lluitar durant els quatre parcials, va caure derrotat per un clar 1 a 8.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.