Tag Archives: BC2

  • 0

Dues victòries i una derrota en el debut d’Àngel Pérez a la Lliga Catalana de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Bon debut del Campió de Catalunya de Boccia BC2 de la darrera temporada, Àngel Pérez, que va saldar la seva participació en la 4a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia amb dues victòries i una derrota. Aquesta jornada es va disputar el diumenge 25 de febrer al Pavelló Municipal de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, pista sobre la qual Àngel Pérez va haver de disputar tres partits.

En el primer partit, a les 9:30 hores del matí, va véncer clarament a Javier Sánchez, del C. E. Esbonat, per un tanteig final de 7 punts a 1. En el segon, jugat a les 12:00 hores, encara va mostrar-se més intractable davant Josep Jolonch, també del C. E. Esbonat, a qui va véncer per un contundent 10 a 1. En canvi, en el partit que tancava la jornada, jugat a les 13,15 hores davant Maria Dolores Hidalgo del A.E. Catalonia, va mostrar un joc més irregular i va caure derrotat per un tanteig final de 0 a 5.

En resum, dues victòries i una derrota que fan que Àngel Pérez estigui classificat en la part alta d’aquest grup de BC2 i conservi encara les esperances d’assolir el títol de Lliga Catalana.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.