Tag Archives: Bàsquet Discapacitats Intel.lectuals

  • 0

Els equips de bàsquet celebren els seus títols amb un sopar de fi de temporada

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Els equips “A” i “B” de bàsquet adaptat del Club Esportiu Horitzó van celebrar els seus títols de la temporada 2017-2018 amb un sopar de germanor. Un cop acabada la competició oficial, ara tocava celebrar els fruits que s’ha recollit i els jugadors i cos tècnic van decidir fer-ho al voltant d’una taula i recordant els grans moments que els ha ofert la temporada.

L’equip “A” va celebrar el seu títol de Lliga Catalana de 1a. divisió i el sotscampionat de Copa Catalana. Per la seva banda, l’equip “B” va celebrar el títol de Lliga Catalana de 4a. divisió, els sotscampionat de Copa Catalana de 3a. divisió – Grup B i el sotscampionat de Catalunya de 4a. divisió.

En el mateix acte es va fer l’entrega d’un petit record a Sergio De la Torre, que acaba aquesta temporada la seva trajectòria com a jugador del primer equip del club, després de 12 anys de jugar en les màximes categories.

Enhorabona a tots.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.