Mals resultats en la 5a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia

El passat dia 17 de març es va disputar la 5a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia al Pavelló Municipal Andrei Xepkin de Sant Feliu de Llobregat, amb la participació de dos jugadors del C. E. Horitzó: José Antonio García i Ángel Pérez, que no van tenir sort pel que fa als resultats que varen obtenir.

José Antonio García va iniciar la seva participació amb una clara derrota davant Verónica Pàmies del C. E. Esbonat per un global de 0 a 8 (0-3, 0-2, 0-1 i 0-2). El segon partit davant Amal Tsouli del C. E. Boccia 360 també el va perdre per 1 a 6 (0-1, 1-0, 0-2 i 0-3), tot i que va estar una mica més igualat. Va finalitzar la seva participació en la jornada amb una tercera derrota en el seu partit contra Aleix López del C. E. Boccia 360 per 0 a 9 (0-5, 0-1, 0-2 i 0-1). Mal dia doncs per José Antonio que tindrà ocasions per refer-se d’aquests mals resultats.

Pel que fa a Ángel Pérez, va guanyar el seu primer partit per incompareixença de Maria Dolores Hidalgo del A.E. Catalonia. En el seu segon partit, davant Javier Sánchez del C. E. Esbonat, va forçar un parcial de desempat ja que al final del partit es va arribar amb 3 a 3. Finalment, va perdre aquest parcial i el partit per un global de 3 a 5 (1-0, 0-1, 2-0, 0-2 i 0-2). El seu darrer partit, davant Carlos Defente del C. E. Esbonat el va perdre per 2 a 4 (0-1, 0-1, 0-2 i 2-0). En general, Ángel va demostrar estar al nivell dels seus contrincants, però no va tenir sort en aquesta jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada