Festa de l’Esport Adaptat 2017

El passat dissabte 1 de juliol, en el marc de la Festa Major de la ciutat, es va celebrar al Pavelló Poliesportiu de La Llana de Rubí la 10ª edició de la Festa de l’Esport Adaptat que organitza el Club Esportiu Horitzó. Aquest any, la festa va estar dedicada al bàsquet adaptat a persones amb discapacitat intel.lectual i, molt especialment, al bàsquet inclusiu, per tal de demostrar que els equips de persones amb aquests tipus de discapacitats poden competir amb equips de persones que no tenen cap discapacitat.

La festa va consistir en tres tornejos de bàsquet de tres nivells diferents:

En el Nivell 1 (bàsquet inclusiu), van participar l’equip sénior femeni del Club Regina Carmeli, el cadet femení del C. B. Sant Jordi, el cadet masculí del C. B. Sant Jordi i el primer equip del C. E. Horitzó. Els partits varen estar molt disputats i, tot i que el resultat no és rellevant, cal dir que, per saber el campió, van caldre dues prórrogues en el partit final d’aquest grup.

En el Nivell 2 (discapacitat intel.lectual moderada), van participar l’equip del Carbogarden Kedem “A” de Blanes, el Club Pingüí de Terrasa, el Fedamar Premià i l’equip B del C. E. Horitzó.

I en el Nivell 3 (discapacitat més severa), van participar l’equip Cotton Kedem “B” de Blanes, el Fedamar Montornés i el C. E. Horitzó “C”.

Per tal de donar forma a la competició, vàrem comptar amb l’ajut inestimable de més d’una dotzena de voluntàries i voluntaris vinguts d’arreu, que es van entregar en cos i ánima a l’organització de l’esdeveniment.

La Llana va viure un magnífic ambient de bàsquet, festa i germanor entre tots els equips. Vàrem poder comptar amb la visita imprevista de l’alcaldesa de Rubí, la Sra. Anna Maria Martínez i del regidor d’Esports, el Sr. Joan López. A l’entrega de premis va assitir la Regidora de Serveis Socials Sra. Marta García, el sotspresident de la Federació ACELL Sr. Joan Lluís Monteys, el membre de la Junta Directiva del C. E. Horitzó Sr. Pere Prat i el representant de l’Associació de Voluntaris de La Caixa Sr. Agustí Diaz.

En definitiva, que un any més, el C. E. Horitzó va donar a conéixer a la població rubinenca, qué és i com es juga el bàsquet adaptat i, a més, va tancar la temporada reunint en l’acte més de 120 esportistes, sense comptar amb tots els tècnics, directius, familiars i acompanyants que van donar un magnífic aspecte a les grades del Pavelló de La Llana.

1 comentari

  1. Germi Ars Garreta   •  

    Felicitats Horitzó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada